zaterdag 11 januari 2014

Handwerk vlaggetjes

Follow my blog with Bloglovin

Het kan zijn dat het je is ontgaan maar handwerken is weer echt een ding. De breiclubjes schieten als paddenstoelen uit de grond en van een gehaakt verjaardagscadeautje staat ook niemand meer te kijken.
Hoe leuk is het dan om je eigen ambacht te gebruiken voor een verjaardagsfeestje? Nee, een gebakje haken wordt een beetje lastig maar wat dacht je van vlaggetjes? Op de site handwerkles vind je een werkbeschrijving én een filmpje voor het haken van driehoekjes. Via Studio Confetti (de blog van mijn nicht Marloes!) kun je een patroon voor gebreide vlaggetjes vinden.

Mocht je nu ook een linkspootje hebben zoals ik en daarom/ of niet met de haaknaald overweg kunnen dan is er gelukkig ook nog een oplossing. Via Etsy kun je namelijk ook hele leuke vlaggetjes kopen.Deze vlaggetjes zijn gemaakt door Ilse Nadort - Waser en zij verkoopt deze in haar shop Eigenhandig voor €11,24. Super schattig die regenboogkleurtjes en de mix van driehoekjes en sterren.


Deze vlaggetjes zijn gemaakt door Roest uit Amsterdam en kosten €15,00.
Ze heeft ook deze vlaggetjes gemaakt en die vind ik enorm leuk voor een 'monster' themafeestje.

De Neon - trend kent geen eind en deze schattig gehaakte slinger past daar perfect in.
Gemaakt door Saskia Verbeek uit Amersfoort en zij verkoopt ze voor €15,00 in haar shop Piece of a Cookie.


Als laatste wil ik de blauwe gebreide vlaggetjes delen van Jacolien Versteeg. De vlaggetjes zijn te koop voor €12,00 in haar shop JCLN.

Heb je zelf nog leuke Etsy vondsten of handwerk feesttips? Laat ze vooral hieronder achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by