woensdag 8 januari 2014

Belle and Boo - Nostalgische feestversiering

Vandaag wil ik de feestcollectie delen van Belle en Boo.
Belle and Boo is een ‘lifestyle brand’ met kinderboeken, kleding, decoratie, cadeaupapier en kaarten, opgericht door Mandy Sutcliffe. Belle is een meisje en haar knuffelkonijn is Boo.
De illustraties geven je een nostalgisch gevoel en is perfect voor zowel jongens als meisjes. Daarom ideaal om te gebruiken wanneer je een twee-eiige tweeling hebt (jongen/meisje).
Deze partycollectie is ideaal om te gebruiken omdat:
  • niet te duur
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Makkelijk uit te breiden met eigen creaties en DIY’s.
  • Geschikt voor zowel jongens als meisjes 

Hier hebben ze de versiering gebruikt voor een echte ‘Dessertable’. Een dessertable (ook wel sweettable of milk and cookie station genoemd) is een ‘trend’ overgewaaid uit Amerika. Je plaatst alle hapjes en drankjes op een tafel voor selfservice. Meestal is de tafel depersonaliseert met de leeftijd, naam en foto’s van het kind. Mocht je in tijdnood verkeren (of geen zin hebben/ jezelf niet creatief genoeg vinden) maar wel een gezellige tafel willen maken dan is deze collectie een goede oplossing. Mocht je wel tijd (en zin!) hebben om de tafel persoonlijk te maken dan kun je dat hier ook aan toevoegen.
Op deze foto hebben ze naast de versiering van Belle en Boo, geel en groen gebruikt als themakleuren door ballonnen, etiketjes en een vaasje toe te voegen.
Op deze foto zie de cupcakevormpjes en de uitdeelzakjes. Voor dit feestje hebben ze groen, roze en oranje als themakleuren gebruikt.
En voor dit feestje hebben ze turkoois en rood gebruikt. Ook zijn ze zelf aan de slag gegaan en hebben ze feesthoedjes en slingers geknutseld. Die slinger is echt heel simpel zelf te maken door strookjes papier te knippen van dezelfde afmeting en vervolgens in rondjes aan elkaar nieten. De tomaatjes zijn decoratief én ook nog eens een gezond snack!


Wil je het feestje klein houden of vier je het in de zomer dan is een picknick of high tea ook een leuk idee.


Kijk eens hoe leuk deze taartwrap is! Je vouwt de wrap eenvoudig om je zelfgebakken taart en prikt de toppers erin. Leuk is om een chocoladetaart te maken of een rainbowtaart (regenboogtaart) waarin je de themakleuren laat terugkomen.
Op Allerhande staat trouwens een leuk recept van een rainbowtaart.
 Wil je nog een gezellig spelletje doen, helemaal in stijl? Dan is er ook Ezeltje Prik met ridders en ruiters, succes verzekerd!
En niet geheel onbelangrijk; deze collectie is verkrijgbaar in Nederland, o.a. bij de webshop Kleinolifantje
Ik wil graag weten wat je ervan vind dus ik zou het fijn vinden als je hieronder je reactie achterlaat!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by