Over Versier je Feest

Ik ben dit blog in januari 2014 begonnen nadat ik een aantal jaar regelmatig op Amerikaanse sites zat te speuren naar leuke feestideeën. Ik ben door het gebruikt van Engelse zoektermen en Pinterest (hoe kan het ook anders) op deze sites terecht gekomen. Ik houd van een feestje geven en dan niet alleen lekkere hapjes op tafel zetten (bedankt echtgenoot!) maar ook om deze mooi aan te kleden. Ik vind alleen dat we daar in Nederland nog maar weinig kaas van hebben gegeten.


De ideeën en ontwerpen uit Amerika zijn natuurlijk hartstikke leuk maar vaak niet haalbaar voor de Nederlandse markt. Of de materialen zijn hier niet verkrijgbaar of de teksten zijn alleen in het Engels. Nu snappen we Happy Birthday nog wel maar is het niet veel leuker als de kinderen ook alles kunnen lezen zoals een slinger met ‘Hoera, Jip is jarig!’?

Houd jij er ook van:

-       Om een feestje leuk te versieren?

-       Om je eigen stijl in je feestversiering kwijt te kunnen?

-       Dat alles verkrijgbaar is in Nederland?

-       Dat (bijna) alles in het Nederlands is?

-       Om met je schaar en lijm aan de slag te gaan, oftewel DIY?

-       Dat niet alles is afgeleid van teken- of animatiefilmpjes?

Dan is dit blog ook voor jou bedoelt!

Op dit blog zal ik niet alleen foto’s en ideeën delen van verjaardagsfeestjes maar ook van babyshowers, zelfmakers, uitnodigingen, thema-ideeën en stappenplannen.


Ik hoop dat je leuke ideeën en inspiratie op doet. Laat vooral je reactie achter!

Liefs,

Lizette Korteweg

(32 jaar, getrouwd, moeder van een zoon. Staat bekend om: haar feestjes, knutselen, decoreren en haar liefde voor mayonaise.)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by