zondag 19 januari 2014

Eerste verjaardag - Carnival party


Een eerste verjaardag is altijd erg bijzonder. Als moeder denk je terug aan de laatste lootjes van je zwangerschap, de bevalling en hoe het was om dat dropje in je armen te houden. Je kunt niet geloven dat je zoon of dochter alweer een jaar is! Er is ook zo veel gebeurd, er zijn zo veel ontwikkelingen. Je kunt hier al wel uit opmaken dat ik deze gevoelens zelf ook heb gehad en nu onze zoon bijna twee is begint het hele circus weer opnieuw....


Over circus gesproken, vandaag wil ik graag een eerste verjaardagsfeest delen met als thema 'carnival'. Als je dat letterlijk vertaald dan is het carnaval maar ik zou het eerder als circus omschrijven. Gena Wheeler uit South Carolina bedacht dit thema voor haar zoons eerst verjaardag. Ze wilde graag gedurfde kleuren en veel mix en match patronen. De basiskleuren blauw, geel, groen en rood met patroontjes als chevron en stippen.
Op deze foto zie je de desserttafel. Deze tafel is het middelpunt van het feestje. Ze heeft een chevron rood met witte stof achter de tafel gehangen met daarboven ballonnen. Op de tafel staat de taart, de lolly's en andere zoetigheden. Naast de tafel staat de circusbaas en een stapel ballonnen. Gena koos ervoor om overal het cijfer 1 in terug te laten komen.Die taart is echt briljant! Met natuurlijk een 1 bovenop en voor de taart de letters één. De balletjes komen terug in het tafelkleed.
Zoals je ziet heeft ze al het lekkers op voetstukken geplaatst. Zo komt het nog beter tot zijn recht en het geeft de tafel zowel een gestructureerd als speels geheel. De circusdieren zijn opwindbaar en komen uit een euroshop-achtige winkel.


Hier zie je zelf speelgoed voor de kleintjes in het circusthema!


Alsof de desserttafel nog niet genoeg was, heeft Gena tegenover nog een tafel geplaatst met daarop de partyfavors, de uitdeelzakjes voor mee naar huis. Ook hier komt het circusthema en de 1 terug.


Je zult het niet geloven maar dit is tafel nummer 3! Ze heeft hier al het drinken op geplaatst. De ballonnen van boven de desserttafel komen hier weer terug.


Tja, beter te veel dan te weinig lijkt hier wel van toepassing. Op de tafel voor de kinderen nog meer lekkers.


Ze heeft niet alleen veel aandacht besteed aan de versiering maar ook aan de versnaperingen. Deze ijsjes smelten gelukkig niet!


Ook de party favors zijn met zorg gemaakt. Deze popcornbakjes zitten vol leuke speeltjes zodat het circusfeestje thuis verder kan gaan.

Bedankt Gena voor het delen van je feestje!

bron: wheelerthree.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by