vrijdag 6 november 2015

Elinn's eerste verjaardag

De knappe jarige jet!
Alweer maanden geleden zag ik op Instagram deze mooie foto's voorbij komen. Manon Feddema heeft samen met haar zus Nienke een sfeervol, lief en met aandacht voor details verjaardagsfeestje versierd voor de dochter van Manon.

Op 17 april werd Elinn 1 jaar en dat moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden!de 'desserttafel' met veel lekkers!
Elin kreeg een eigen taart voor de 'cake smash'. De cake smash is een trend overgewaaid uit de Verenigde Staten waarbij een kind op de eerste verjaardag een eigen taart krijgt een zich daarop helemaal mag uitleven. Natuurlijk moet dit worden vastgelegd door een (professionele) fotograaf. Je kunt hiervoor zelfs een speciale photo shoot boeken. Manon heeft de taart zelf gemaakt van biscuitmix en botercrème. De één op de taart heeft ze gekocht bij een feestwinkel en zelf roze gespoten.

Manon heeft de rok gekocht bij de Bristol en op het rompertje heeft ze 'ONE' gestreken. 
De grote zilveren één ballon heeft ze gekocht bij Kekstyle. Haar zus heeft de slinger zelf gemaakt van foliepapier (gekocht bij Pipoos).Super leuk dat ze dit feestje met ons wilde delen. Wil je nog meer zien van haar dochter Elinn of mooie interieurfoto's, volg beide dames dan op Instagram of op Facebook!

Instagram Manon: @manonfeddema
Facebook Manon: manonfeddema
Instagram Nienke: @nienkefeddema


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by