zaterdag 31 mei 2014

Born to Rock - verjaardag voor de stoere knul

Vandaag wil ik een feestje met jullie delen voor stoere knullen. Brittany van Grey Grey designs in Memphis TN bedacht dit feestje voor Grant die 5 jaar werd.  Ze had de perfecte locatie uitgekozen namelijk een muziekwinkel! Mocht je zelf een soortgelijk feestje willen organiseren dan is een garage, schuur of gewoon aan de keukentafel ook meer dan prima.


Laat je niet te veel intimideren door alle details! Brittany heeft zo haar adresjes en besteed dan ook van alles uit. Zo kun je ook met de (thema)kleuren en je idee├źn naar de bakker gaan en vragen of zij een taart of koekjes willen bakken in jouw thema. Een bevriende amateur bak(k/st)er is ook een optie. Binnenkort komt er een post over het plannen en voorbereiden van een (thema)feestje.


Waar te beginnen? Ze heeft een aantal stoere gitaren op karton laten afdrukken, waarvan die op de voorgrond lijkt op een tattoo. Je zou die ook kunnen laten afdrukken als tattoo en deze als bedankje meegeven aan de genodigde vriendjes.

Op tafel staan 2 gettoblasters, boxen, veel lekker en een mooie pianotaart. Boven de tafel hangen glimmende rockballonnen in de bijpassende kleuren.


Een close-up van de taart. Stukjes kitkat doen dienst als de zwarte toetsen van een piano (of keyboard, veel ruiger natuurlijk). De taart doet me een beetje denken aan de kitkat-m&m taart en ik denk dat je met lange vingers en kitkat een leuke variant kunt maken. Ik vraag me trouwens af of dat de taarttopper van chocolade is gemaakt..... mmmm.
De tafel waar de jongens al het lekkers kunnen opeten en waar de jarige job zijn cadeautjes kan uitpakken. De drinkbekers zijn echt fantastisch, in de zin van fantastisch-voor-een-born-to-rock-party-en-niet-voor-in-mijn-buffetkast-fantastisch. Een microfoon en discobal ineen. Zouden er nog restjes zijn voor in de doggybag met al die hongerige, bodemloze puttige jongetjes?

Yeah!

Kun je hier geen genoeg van krijgen? Check dat de site van Grey Grey Designs voor meer party details.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by