maandag 17 februari 2014

Pinata's - Return to Sender

Waarschijnlijk heb je de producten van Return to Sender weleens bij de Hema gezien. Producten met een goed verhaal. Ze worden namelijk gemaakt en gekocht in de armste gebieden van de wereld.

 "Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Wanneer de stichting winst maakt, vloeit deze terug naar educatieve projecten waarmee het ondernemerschap en de zelfstandigheid van de producenten gestimuleerd wordt."

Daarnaast is het ook nog eens gewoon heel leuk en hip.

Voor feestversiering is het ook een geschikt adresje. Zo kun je deze slinger van viltbolletjes bij de Hema kopen voor €5,00.http://returntosender.nl/hema-collection/slinger-uit-nepal/


Maar wat ik vooral wilde laten zien zijn de Piñata's.

http://returntosender.nl/verjaardag/feestversiering

Hoewel de Piñata een religieuze oorsprong heeft, wordt de Piñata tegenwoordig  voor alle feesten en partijen gebruikt. Waarschijnlijk uit China maar onlosmakelijk verbonden met Mexico.
De Piñata wordt aan het plafond (of boom) vastgehangen en de Jarige Job of Jet mag geblinddoekt met een stok de Piñata kapot slaan. In de Piñata zit meestal confetti en snoep. Of je nu visueel bent ingesteld of niet, je kunt je wel voorstellen dat het voor enige hilariteit zorgt.

http://returntosender.nl/verjaardag/feestversiering


http://returntosender.nl/verjaardag/feestversiering

Ik moet zeggen dat ik bovenstaande foto een beetje angstaanjagend vind maar als je de Piñata's per stuk bekijkt zijn ze echt heel leuk.

http://returntosender.nl/verjaardag/feestversiering

http://returntosender.nl/verjaardag/feestversiering

Leuk om te gebruiken voor een kinderfeestje maar zeker ook om te gebruiken voor je thema en/of decoratie!

* dit is geen gesponsorde post en ik word op geen enkele wijze hiervoor gecompenseerd (was het maar zo ;) Ik vind het vooral gewoon erg leuk en wil graag ideeën delen en Nederlandse webshops en winkels onder de aandacht brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by