woensdag 26 februari 2014

De tijd vliegt - tweede verjaardag

Het is misschien al een beetje snel om te zeggen maar; de tijd vliegt! Voor ons is het tweede levensjaar van onze zoon al weer zo snel gegaan. Nu had ik niet persé een feestje met dit thema in gedachten maar toen ik bij Emmaus een mooi landkaart tegen kwam ontstond het idee in mijn hoofd.Nee, geen tikkende klokken maar wél vliegtuigjes en kompassen. Ik had al bedacht om licht mint/blauw en goud te gebruiken als themakleuren. Met de voornamelijk turquoise kleur van de landkaart was het kleurenpalet compleet.Op de kaart heb ik een van papier gevouwen vliegtuig geplakt en daarachter als een soort sleepreclame/luchtreclame foto's van het afgelopen jaar.


Als je goed kijkt zie je op de cupcaketoppers een kompas.Van een héééle boel gevouwen vliegtuigjes heb ik een slinger gemaakt en op de landkaart heb ik scrabble letters geplakt.


Ook dit jaar heeft mijn moeder de taart gemaakt en versierd. Omdat ik niet had gezegd dat ik goud ging gebruiken had ze te taart op een mooie zilveren schaal gelegd. En omdat dat natuurlijk absoluut niet kan (ahum ;)) hebben we last minute nog met crêpe papier de schaal bekleed zodat het zilver niet zichtbaar is. Als finishing touch had ik gouden kaarsjes en vlaggetjes in de taart geprikt.


De waterflessen van afgelopen jaar kwamen ook dit jaar weer van pas! Met masking tape/washitape en papier creëer je in een handomdraai weer een hele nieuwe fles.


De vlaggetjes voor de tafel heb ik met een kartelschaar geknipt uit een oude landkaart en aan een stuk wol geregen.

Het heeft de nodige knutseluurtjes gekost maar in mijn ogen was dat het dubbel en dwars waard!

2 opmerkingen:

© Versier je Feest. Powered by