dinsdag 4 februari 2014

Camping Jax


Allereerst wil ik graag zeggen: dankjewel! Voor alle leuke reacties op het 'openbaar' maken van mijn blog. De komende tijd ben ik nog hard bezig om het steeds professioneler uit te laten zien, dus kom zeker regelmatig ff checken ;)
-------------

Tot nu toe heb ik alleen nog maar eerste verjaardagsfeestjes laten zien maar kleine jongens - in dit geval - worden groot en daarom wil ik graag een kinderfeestje voor een vierjarige met jullie delen.

De knappe moeder Laura Coggins uit Missouri VS heeft een camping feestje voor haar vierjarige zoon georganiseerd omdat hij - die zie je niet aankomen - van kamperen houd, buiten zijn en lekker wandelen in de bergen. Ze heeft bijna haar hele familie aan het werk gezet (en dat deden ze met liefde natuurlijk!) wat tot een fantastisch resultaat heeft geleid.

Je bent van harte uitgenodigd om een nachtje te logeren op Camping Jax!

www.frillspapers.com


Op de camping werden de kinderen verwelkomd met warme chocolademelk, een heerlijke taart en koekjes.

Die maden kruipen zo de viskoffer uit!


Aan de picknicktafel werd er lekker frietjes gegeten en kregen de kids broches in stijl en zaklampen uitgereikt (helaas bleken de zaklampen niet kinderproof te zijn).En wat is nu een beter idee dan marshmallows (s'mores) laten smelten in het kampvuur?


Niets toch!


Nadat alle kinderen hun buikje vol hadden gegeten en één kind alles weer had uitgekotst, kropen ze in hun tentjes om naar de film Planes te kijken.
  Ahh, dat ziet er toch superlief uit! De kinderen hadden de tijd van hun leven en de ouders? Die hadden een nacht zonder slaap, de zorg voor een ziek kind (waarschijnlijk eerder het kamp verlaten?) en 100 x assistentie verleend bij toiletbezoekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

© Versier je Feest. Powered by